Klänningar - Flicka

Om Klänningar

Snygga kläder

Klänningen är det givna plagget att bära vid vissa tillfällen. Klänningar har i alla tider varit kvinnans festklädesplagg nummer ett. Ett klädesplagg som burits vid många fina tillfällen och sammanhang. Men klänningar kan ju även vara mer vardagliga och vara helt vanliga vardagsklänningar som bara är tänkt att fungera som vilka vardagskläder som helst. Inget som ska sticka ut med dem och inget som ska vara lite finare. Helt annorlunda är det när det kommer till bröllop, studenter, baler mm. Vid de här tillfällena är det väldigt viktigt att det bärs rätt sorts klänningar och att de har valts ut noga. Att välja balklänningar och studentklänningar är något som ska få ta sin tid för att allt ska bli rätt och riktigt. När det kommer till den största klänningen, för många, nämligen bröllopsklänningen så kan det nästan få ta all tid i världen för att hitta den rätta. Att allt ska bli rätt på den stora dagen är det enda som räknas och i detta så räknas förstås även att rätt bröllopsklänningar valts in. Bröllopsklänningar ska ju traditionellt sett vara helt vita, något som de flesta faktiskt fortfarande håller kvar vid. Det vita i en bröllopsklänning ska symbolisera brudens oskuld.Är man ansvarig för att hålla i ett bröllop så ska man tänka på att inget annat ska vara allt för vitt så att de tar över rampljuset från brudens och hennes bröllopsklänning. Så när brudtärneklänningarna väljs så bör dessa inte vara i allt för ljus färg. Det är bruden och brudgummens dags, ingen annans. Det finns förstås en mängd mer klänningar än de som precis har nämnts och flera av dem listar vi här på vår sida. VI siktar alltid mot att ha nätets största och bästa sortiment av snygga och sexiga klänningar. Läs på mer om ett par av de andra modellerna här längre ner.

Miniklänning

När det står miniklänning någonstans så menar man längden på klänningen. Miniklänningar är precis som namnet anspelar på mini, dvs. att den är väldigt kort. En miniklänning är ofta även ganska så tight, så även det speglas med i namnet. Men visst finns det många modeller av miniklänningar som inte är speciellt tighta utan är mer lösa och utsläppta upptill, men korta är de alltid. Hur de ser ut upptill är lite olika, det finns de som hålls uppe som i halterneck-modell. Dvs. de har bara ett band som går runt nacken och sitter fast vid vardera bröst. Det finns också en mängd miniklänningar som är så kallade bandeauklänningar. Det betyder att de helt saknar några axelband och inget band som går runt nacken. Bandeauklänningarna hålls uppe genom att vila mot bysten. På det här sättet slipper man axelband. Det finns många korta klänningar i bandeaumodell.

Midiklänningar

Midiklänningar är aningen längre än miniklänningarna och sträcker sig ofta ner till knäna vissa modeller går förbi knäna medans andra stannar precis över dem. Upptill så kan midiklänningarna se ut som vilken klänning som helst, de kan finnas i bandeaumodell och i halterneckmodell. Den här längden på klänningar brukar vara vanlig när det ska bli lite finare fester och tillställningar där man ändå inte ska gå hela vägen med en långklänning. På fester där det ändå inte passar sig att visa upp allt för mycket som man kan göra med en miniklänning. Inga lår ska synas på dessa tillställningar och en midiklänning täcker dessa väl utan att vara för strikt. En midiklänning passar perfekt till sommarens kvällsfester, cocktailklänningar ska t.ex. vara i denna längd och det finns en mängd snygga festklänningar i midilängd.

Maxiklänningar

Den här klänningen är kanske inte helt oväntat en klänning i full längd, full längd som sträcker sig hela vägen ner till fötterna och många modeller har till och med ett litet mindre släp som når marken. Det kan alltså vara lite småfarligt att bära dessa modeller om man inte är varsam och tänker på var man sätter fötterna. Att trampa på sin maxiklänning kan leda till att det genast blir en mycket kortare modell. Maxiklänningar används ofta vid de lite finare tillfällena. T.ex. så är et maxiklänningar som gäller för balklänningar och vid sådana här riktigt fina bjudningar. Maxiklänningar har på senare tid även fått en riktig skjuts uppåt i popularitet och det finns otroligt många modeller av av denna klänning.

Märken

AlbaBabY (<10)Bobo choses (<10)BombiBitt (<10)Creamie (<10)D-xel (<10)DYR (<10)Esprit (<10)Fred´s World B. (10+)Hummel Fashion (<10)Joha (<10)Kids-up (<10)Knast by Krutt. (<10)Koin (<10)Krutter (<10)LEGO Wear (<10)LMTD Limited (<10)Little Pieces (<10)Loudly (<10)Marmar Copenha. (<10)Name it (30+)Noa Noa Miniat. (10+)Papfar (<10)Phister & . (10+)Popupshop (<10)Ramasjang Klun. (<10)Soft Gallery (<10)The Brand (<10)Vingino (<10)Wheat (10+)me Too (<10)

Visar:

188 produkter hittades.
<10 30+ <10 <10 10+ 30+ <10 <10 20+ <10 <10 <10 40+ <10 <10 10+ <10 10+
  • Betyg, Högt till Lågt
  • Betyg, Lågt till Högt
  • Pris, Högt till Lågt
  • Pris, Lågt till Högt
  • Namn, A-Ö
  • Namn, Ö-A
80,00kr739,00kr
Återställ
Reaprodukter (72)